14 Mayıs Hangi Burç? 14 Mayıs Tarihinde Doğanların Burcu Ve Ortak Özellikleri…

14 Mayıs Hangi Burç? 14 Mayıs Tarihinde Doğanların Burcu Ve Ortak Özellikleri…

14 Mayıs Hangi Burç?

14 Mayıs Hangi Burç

14 Mayıs Hangi Burç

14 Mayıs tarihinde doğanlar Boğa burcu olarak nitelendirilir. 12 burçtan ikincisi olan Boğa, 20 Nisan ile 20 Mayıs tarihleri arasını kapsar. Boğa, toprak enerjisine sahiptir. Yönetici gezegeni güzelliğin ve aşkın gezegeni olan Venüs’tür.

 14 Mayıs Tarihinde Doğanların Burcu ve Ortak Özellikleri

14 Mayıs’ta doğanlar Boğa burcu oldukları için ortak özellikleri de bir hayli fazladır. Boğalar sabırlı, yardımcı, düzenli, adanmış ve romantik kişilerdir. Zaman zaman çok inatçı ve tembel olabilirler. Yemek yemeyi, fotoğraf çekmeyi ve gezmeyi çok severler. Parayı israf etmek ve güvensizlik en nefret ettiği özellikler arasındadır. Her şeyin en güzeline sahip olmak isterler.

 14 Mayıs Yükseleni 

14 Mayıs tarihinde doğan kişiler yükselen burcunu merak ediyor olabilirler. Doğdukları gün, saat ve yere göre yükselen burç belirlenebilir. Yükselen Boğalar stabil, uyumlu ve cana yakın kişilerdir. Çevresindeki insanlara karşı oldukça sevgi dolu ve sadakatli karaktere sahiptirler. Doğaya da çok düşkün olurlar.

 Boğa Kadını Özellikleri 

Boğa kadını temas halinde olmayı sever. Sanata her zaman ilgili olduğu için bu konuda kendini geliştirir. Boğa kadınları sıkı çalışmaktan çekinmezler ve bir işi halletmek için her şeyi yaparlar. Çalışkan, hırslı azimli olmalarıyla bilinirler.

Venüs tarafından yönetildiği için mükemmel bir şef olabilirler. Güzellik ve yaratıcılık onlar için en önde gelir. Gerçek mutluluğun peşinden giderler. Olumsuz özellikleri arasında takıntılı olmaları ve farklı görüşleri benimsememeleri gelir.

 Boğa Erkeği Özellikleri

Boğa erkekleri her işte titizlikle çalışır. Bir şeyin mükemmel olması onlar için önemlidir. İnatçı kişilikleri ön plandadır. Çoklu görev yapmakta zorlanabilirler. Birden fazla işe odaklanamazlar. Boğa erkekleri utangaç olsa da güçlü kişiliklerine her daim korurlar.

Boğa erkekleri güvenilir ve sadık bir dosttur. Kendi yollarında ilerleme kaydetmek isterler. Değişmekten korkarlar ve hiç ilgileri yoktur. Yeniliğe açık değildirler. Otorite ile iyi geçinmezler. Hayatı kendi istedikleri olacak şekilde yaşamak isterler.

15 Mayıs Hangi Burç? 15 Mayıs Tarihinde Doğanların Burcu Ve Ortak Özellikleri…

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın